Marga Nibbelink

06-12645594

info@tekenmoment.nl

Teken Moment | holistisch tekenen, begeleiding & workshops

Over mij

Ik ben Marga Nibbelink, ben getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Samen met mijn man woon ik in het prachtige buitengebied van Beckum. Hier is ook mijn praktijk ‘Teken Moment’ gevestigd. Naast mijn werk als Beeldend Coach en kindertekentherapeut organiseer ik tekenworkshops voor kinderen of volwassenen en ben ik werkzaam als leerkracht van een groep 1-2 op een basisschool.
Ik geniet van de natuur, tekenen, fotograferen of op welke manier dan ook creatief bezig te zijn.

Als kind was ik altijd al met tekenen en schilderen bezig. Hoe klein het blaadje ook was, ik kon er wel iets op tekenen. Deze passie voor tekenen en creativiteit is altijd gebleven.

In 2015 ben ik gestart met de opleiding tot holistisch tekentaaldocent aan de Kolam, opleiding genezend tekenen en creatieve communicatie in Zutphen. Aansluitend heb ik aan de Kolam de opleiding tot Beeldend Coach en kindertherapeut afgerond.

Ik ben deze opleiding gaan volgen doordat er een leerling uit mijn groep is overleden. In die periode heb ik veel met de kinderen getekend om hun emoties een plek te kunnen geven. Voor veel kinderen bleek het tekenen over hun emoties helpend te zijn. Dat was het moment waarop ik bedacht hoe mooi het zou kunnen zijn, om door middel van tekenen, mensen te helpen en inzicht in zichzelf en bepaalde processen te geven.

Ik ben gaan zoeken naar mogelijke opleidingen en zo kwam ik bij de opleiding genezend tekenen terecht. De opleiding tot tekentaaldocent is een verrijking geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling en heeft mij aangespoord om ook de opleiding Beeldend Coach en kindertherapeut te volgen.
Door op een creatieve manier met mijn uitdagingen en problemen om te gaan, heb ik ervaren wat je doormiddel van tekenen, schilderen of op een andere manier beeldend bezig te zijn, aan inzichten kunt krijgen.
Het beeld maakt zichtbaar wat je zelf vaak niet weet of ziet. Ik ben heel blij dat ik de kracht van deze prachtige manier van werken zelf heb mogen ervaren. En ik hoop dat ik velen op deze manier mag helpen.

Laat me weten hoe ik jou helpen.

Bel mij op 06-12645594 of mail naar info@tekenmoment.nl

marga-nibbelink-portret-400x400px

Neem gerust contact met mij op:

Marga Nibbelink
Rotersweg 30
7554 RA Beckum
06-12645594
info@tekenmoment.nl